fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Handbaliştii reşiţeni nu au reuşit să treacă de echipa a doua a SCM Politehnica Timişoara

În cadrul etapei a VIII-a a Campionatului Diviziei A de handbal masculin, Seria C, prima a returului, handbaliştii rossoneri au întâlnit echipa SCM Politehnica Timişoara 2. Oaspeţii noştri veneau după o victorie în faţa concitadinei CSU Politehnica, iar echipa noastră după victoria de la Tg. Jiu, tot cu o echipă studenţească, CSU Constantin Brâncuşi.

Diferenţa din clasament, reşiţenii pe locul 2, iar timişorenii pe locul 4, nu s-a confirmat şi pe teren, meciul fiind echilibrat, dominat în marea majoritate a timpului de către rossoneri, dar care s-au lovit de ambiţia oaspeţilor.

La fel ca şi în meciul tur de la Timişoara, reşiţenii au fost la „cârma” jocului, fiind conduşi doar la începutul meciului, timişorenii deschizând scorul în minutul 2. Gazdele s-au dus la trei goluri, 5-2 în minutul 8, dar au fost egalaţi la 6, în minutul 14. S-a mers „cap la cap” până la 9-9, în minutul 19, după care reşiţenii s-au dus la două goluri, 13-11, 14-12 şi 15-13, oaspeţii reuşind un gol pe finalul primei reprize, stabilind scorul pauzei: 15 -14.

În repriza a doua scenariul s-a repetat, reşiţenii conducând, chiar şi la trei goluri, 21-18, în minutul 41. După ce timişorenii au revenit, egalând la 22, în minutul 46, s-a menţinut diferenţa de un gol în favoarea noastră până în minutul 58, când s-a restabilit egalitatea 25-25. Când mai era mai puţin de un minut până la finalul meciului, oaspeţii trec în avantaj, 25-26. Egalăm rapid, dar timişorenii trec din nou în avantaj. În finalul meciului reuşim să egalăm prin Marian NEGRU.

Un meci pe care, ca şi în tur, l-am avut „în mână”, dar pe fondul unor căderi în joc, nu am reuşit să concretizăm plusul de experienţă al jucătorilor noştri.

Lotul rossonerilor a fost format din următorii jucători: Alexandru BLAGOE, Ionuţ TĂNASĂ, Denis DUMUŢĂ – Marius NEGRU (2 goluri), Constantin OBROGEA, Marius BAHAN (6 goluri), Snezan RADOSAVLEVICI (4 goluri), Raul HEIMBACH (6 goluri), Daniel BURAC, Mircea NEGRU (5 goluri), Andrei BONDOC, Deniss KIRSCH (1 gol), Antonio GÎRBAN (1 gol), Dorian TURCUMAN, Lucian IGNAT (1 gol), Eduard BELCHITE (1 gol).

La finalul jocului, Denis DUMUŢĂ a declarat: “A fost un meci destul de greu, aşa cum ne aşteptam. Din păcate nu am învăţat din greşelile pe care le-am făcut în meciul tur. Am fost puţin cam nervoşi în joc, ceva nu ne-a ieşit cum trebuie. Mergem mai departe, fiind nevoie de o mai mare luciditate la finalizare. Apărarea a fost destul de bună, cu mici greşeli, dar trebuie să băgăm mingea în poartă!”

Unul dintre golgheterii echipei, Raul HEIMBACH, a declarat: „A fost un meci destul de greu pentru noi, iar din punctul meu de vedere consider că am jucat destul de modest. Aveam de luat şi o revanşă după meciul de la Timişoara, care s-a terminat tot egal. Sper să strângem rândurile pentru că ne aşteaptă meciuri grele, pe care trebuie să le câştigăm. Am intrat puţin nervoşi şi nu ne-a ieşit ce trebuia să facem.

În a doua etapă a returului, cea de-a IX-a, programată miercuri, 17 noiembrie, handbaliştii rossonerii vor întâlni în deplasare echipa Universitatea Craiova.

 

Miruna MIHANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei