17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

De ce să alegi Salonul Diva B&G Beauty Center Caransebeș?

Salonul Diva B&G, un spațiu dedicat înfrumusețării doamnelor și domnișoarelor, vă așteaptă cu ușile deschise.

Care sunt atuurile Salonului Diva B&G Beauty Center Caransebeș?

– aparatură de ultimă generație, conducerea salonului investind constant în tehnică de vârf, testată medical

spot_img

-prețuri accesibile și promoții, prin abonamente personalizate și oferte la tratamentele corporale, tratamente faciale și epilare definitivă

-personal calificat, specializat în oferirea de servicii de calitate

În plus, Salonul Diva B&G dispune de unul din aparatele care au revoluționat cosmetica mondială. Este vorba de cripoliză, o procedură revoluționară care duce la pierderea de centimetri în talie și implicit de kilograme.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un procedeu de distrugere a țesutului adipos într-o manieră definitivă. Tehnologia este non-invazivă și non-chirurgicală (deci nu necesită anestezie sau analize preoperatorii) și constă în aplicarea unei temperaturi scăzute, direct pe țesuturile adipoase printr-un proces de apoptoză (moartea programată a celulelor) ducând la eliminarea celulelor grase, într-un mod natural, gradual.

Se lucrează la temperaturi scăzute, controlând silueta prin înghețare controlată, în siguranță și cu eficiență sporită a depozitelor de grăsime nedorite, evitând nevoia de operații estetice care necesită timp de recuperare.

Se poate lucra cu 4 manipuli cu dimensiuni diferite, ce pot trata concomitent mai multe zone ale corpului simultan. Rezultatele tratamentului apar în timp, în funcție de organism și de alimentație.

Pentru un rezultat optim, criolipoliza poate fi combinată cu mai multe proceduri de remodelare corporală: sculptor, endermo expert pro, hifu sau drenajul limfatic.

Activitățile de zi cu zi, nu vor fi afectate de aceste procedee!

Salonul Diva B&G este situat pe Str. Constantin Popasu Nr. 17, Caransebeș. Pentru programări sunați la telefon 0724 850 733.

Salon Diva, locul în care frumusețea nu are limite!

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei