28.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Trasee de promenadă și bază de agrement, obiectivele îndrăznețe ale primarului din Carașova!

Primăria comunei Carașova se află în faza de dezvoltare a unei strategii privind evoluția localităților, care va fi foarte complexă. Pe zona de turism, Carașova are oportunități serioase de dezvoltare, după cum afirmă primarul Petru Bogdan, care își propune să valorifice la maxim frumusețea naturii cu care a fost binecuvântată comuna.

Suntem în faza de aprobare a documentației: reabilităm o moară în Carașova, mai avem două de reabilitat. Vrem să creăm niște trasee turistice în zona noastră, dar și niște trasee de promenadă în localitate unde, cei care vin, să se bucure de frumusețea naturii pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un mediu înconjurător extraordinar de frumos!

Vrem amenajarea traseelor la peșterile din zonă, cum ar fi Peștera Comarnic, Peștera Liliecilor, care este în Carașova. Trebuie amenajate căile de acces, dar și accesul în peșteră și, totodată, traseul amenajat până la peșteră”, a declarat primarul comunei Carașova, Petru Bogdan.

spot_img

Edilul vrea să revigoreze și activitatea piscicolă de la păstrăvăria care a aparținut Direcției Silvice și chiar să amenajeze o bază de agrement.

Suntem în tratative cu Primăria Reșița să valorificăm potențialul fostei păstrăvării. A existat o adresă a noastră către Direcția Silvică să cumpărăm și activele de acolo ca să putem să dezvoltăm într-un fel sau altul zona.

Am intenționat revigorarea activității piscicole, fermă piscicolă, dar pe lângă aceasta și o bază de agrement. Clădirile de acolo sunt deteriorate, dar se pot revigora acolo activități care să fie benefice și pentru locuitori, dar și pentru cei din zonă”, a mai spus Petru Bogdan, primarul comunei Carașova.

Păstrăvăria nu mai funcționează de vreo 15 ani. Primăria Carașova s-a intabulat pe teren și va putea folosi toate clădirile și activele.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei