24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

UPDATE: În Caransebeș, 3 străzi din 11 sunt gata; urmează Ardealului

UPDATE: City managerul municipiului Caransebeș ne-a informat că lucrătorii firmei Strabag au început astăzi (în jurul orei 13:00) asfaltarea primului tronson din strada Ardealului din municipiu.

…………………………………………………….

spot_img

Firma Strabag, cea care a câștigat licitația pentru asfaltarea unui grup de 11 străzi în municipiul Caransebeș, a finalizat deja trei dintre acestea: Târgului, Miron Cristea și Punții și lucrează de zor pentru finalizarea în această toamnă și a celorlalte.

„În prezent, se lucrează la ridicarea capacelor pe strada Ardealului și la sfârșitul acestei săptămâni sau la începutul celeilalte se va trece la asfaltarea propriu-zisă. Dacă alte firme toarnă asfaltul și abia apoi ridică toate capacele, cei de la Strabag au tehnologia necesară să le ridice la nivel și abia apoi să toarne asfaltul, ceea ce va conduce la o calitate ridicată a întregii lucrări“, a declarat pentru Reper24, Florin Bogdea, city managerul orașului.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a precizat că turnarea pe Ardealului se va realiza pe trei tronsoane care vor fi închise pe rând circulației, ceea ce va conduce la un disconfort suplimentar pentru participanții la trafic.

Prima dată va fi închisă circulației porțiunea de la Penny până la intersecția cu Tudor Vladimirescu, pe urmă se va lucra pe tronsonul de la Băcilă până la Liceul Pedagogic și în ultima fază de la Liceu până la strada Mihai Viteazu.

Circulația nu se va desfășura pe acele tronsoane care vor fi închise, ci pe rute ocolitoare, pe străzi paralele, iar când va fi închis tronsonul Băcilă – Liceul Pedagogic nu se va circula nici pe străzile perpendiculare pe strada Ardealului, pentru a realiza o lucrare calitativă“, a explicat edilul Felix Borcean.

Reprezentanții firmei austriece au declarat că după asfaltarea străzilor Ardealului și Mihai Viteazu, dacă vremea le va permite, vor trece la refacerea carosabilului pe străzile Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Constantin Popasu, Bistra și Padeșului.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei