24.7 C
Reșița
vineri, 17 septembrie 21

Deputatul Hurduzeu: „Cîțu ne minte în față și cosmetizează realitatea!”

Deputatul social democrat de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu îl pune din nou la colț pe premierul Cîțu care se laudă cu o falsă creștere economică a României când de fapt singurele care au crescut sub actuala guvernare sunt prețurile. În tot acest timp, însă, bieții români au ajuns să muncească doar pentru a avea ce pune pe masă, susține politicianul cărășean.

Creșterea economică a României, cu care se laudă Cîțu este doar o creștere pe inflație. Doar explozia prețurilor dă senzația de creștere. În realitate este dezastru, iar românii trăiesc din ce în ce mai prost. 

În ,,România prosperă”, care răzbate din declarațiile înfumurate ale premierului, românii au ajuns să muncească doar ca să aibă ce să mănânce

spot_img

Sărăcirea românilor este efectul direct al politicilor guvernamentale greșite și al minciunilor transmise public de guvernanți, care au determinat creșterea explozivă a facturilor pentru utilități și a prețurilor alimentelor și medicamentelor”, declară parlamentarul Silviu Hurduzeu.

Hurduzeu arată cu degetul și spre „marile realizări” ale actualei guvernări fiind indignat de modul în care premierul Florin Cîțu cosmetizează realitatea.

Penalul Cîţu nu face nimic bun pentru români. A sărăcit populația prin tăieri și înghețări de venituri, a trimis în șomaj peste 142.000 de oameni, a îndatorat viitoarele generații prin împrumuturi de peste 55 de miliarde de euro, contractate în ultimele 18 luni, iar acum face ce știe mai bine: ne minte în față și cosmetizează realitatea. Atât s-a putut!”, este mesajul parlamentarului cărășean, social democratul Silviu Hurduzeu.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „Penalul Cîţu nu face nimic bun pentru români …”

    Ba a făcut şi ceva bun: a scos armenişu’ de la interne.
    În rest aşa este.
    Însă nu pare prea diplomatică o abordare gen „penalul” în loc de „pene-leul”. Chiar dacă sunt perfect echivalente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei