fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Deputatul Rujan a votat împotriva măririi salariului propriu, dar pentru creșterea salariilor din administrația publică!

Exponent al politicilor liberale, deputatul Dumitru Rujan a oferit o mostră de argumentație legată de votul din Parlament privind creșterile salariale ale aleșilor de la București, dar și a celor din administrația publică locală.
Despre modul în care a votat ieri Dumitru Rujan a consemnat:
Astăzi am votat împotriva majorării salariilor demnitarilor, dar pentru majorarea salariilor celor care lucrează în administrația publică locală. Veniturile demnitarilor de la nivel central nu vor fi majorate, indiferent dacă vorbim despre miniștri, parlamentari sau președinte. Majorarea salariilor în administrația publică locală a fost o decizie asumată de întreaga coaliție de guvernare, care nu vizează doar primarii, ci și personalul din primării, pentru a fi aduși la nivelul de salarizare al anului 2021, în condițiile în care o bună parte dintre ei au salarii foarte mici. Este necesar să avem oameni performanți și profesioniști angajați în administrația publică locală.
Da, votul meu a fost pentru colegii mei din Caraș Severin care prin munca lor dezvoltă comunitățile locale pentru ca fiecare dintre noi să avem parte de o viață mai bună“, a declarat Dumitru Rujan, parlamentar liberal de Caraș-Severin.

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

 1. ce vrajeala de strehaia are asta in el!!! ati votat marirea lefurilor clientelei de partid! si asta in conditiile in care romanii de rand o duc foarte greu! fraierii din privat da-i in aia masii! lor le marim taxele sa fie sufocati de facturi si cresetrea preturilor! pt marirea pensiilor contributive NU ai votat?! va mai ganditi, poate de la anul?! nu e graba! dar pt marirea lefurilor politrucilor repede repede ati votat!
  dar pt eliminarea pensiilor speciale oare nu ai vrea tu sa votezi?! alea le-ati mari cu 20%! ia spune-ne tu psd-istule galben!

 2. „Este necesar să avem oameni performanți și profesioniști angajați în administrația publică locală.”

  Nivelul de performanță și nivelul de profesionalism nu sunt direct proporționale cu nivelul salarial.
  (probabil doar în mintea acestui deputat)
  Drept dovadă, uitați-vă la primarii și personalul din cadrul primăriilor cărășene (excludem pe cei care asigură paza, fac curățenie, se ocupă de întreținere) ! Primarii au lefuri de 100 de milioane, ceilalți, mai jos în ierarhie, 40-50 milioane și tot nu e suficient.
  Dacă mergi într-o primărie să dicuți o problemă și să o soluționezi, constați că primarul e plecat „pe teren” cu mașina primăriei transformată în mașină personală și pe benzina / motorina cetățenilor, iar personalul din primărie dă din umeri, nu știe, nu cunoaște … mai grav e că mulți nu cunosc legislație și au probleme (încă) cu scrierea în limba română.

  Așadar, unde sunt performanța și profesionalismul despre care fabulează personajul din articol ?
  Nici nu poți avea astfel de pretenții de la unul care ÎN DOI ANI de zile a vorbit DOAR 4 MINUTE în plen.
  Asta da viață bună ! Să „muncești” 4 minute în 2 ani și să mai încasezi lunar 100 de milioane pentru asta …

 3. ”Astăzi am votat împotriva majorării salariilor demnitarilor, dar pentru majorarea salariilor celor care lucrează în administrația publică locală …
  …Da, votul meu a fost pentru colegii mei din Caraș Severin care prin munca lor dezvoltă comunitățile locale … ”

  … și locurile de parcare

  **Link-urile nu sunt permise!**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei