2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Diplome de Excelență și premii în bani pentru familiile de aur ale Fârliugului!

Primarul comunei Fârliug, Elena Adriana Sărăor nu lasă tradiția comunității să se piardă și s-a alăturat organizării evenimentului dedicat hramului Bisericii creștine Ortodoxe din localitate – ruga satului.

Ruga „de fală” a fârliugenilor ține două zile, așa cum le stă bine bănățenilor, în 8 și 9 septembrie, de hramul bisericii, la organizarea ei aducându-și contribuția Primăria comunei Fârliug și Consiliul Local Fârliug, dar și tinerii căpărași.

Atmosfera a fost întreținută de cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară Ramona Vița, alături de formația sa condusă de maestrul Petrică Vița.

spot_img

În debutul primei zile de sărbătoare, primarul comunei Fârliug, Adriana Sărăor a acordat diplome de excelență și premii în bani familiilor care anul acesta sărbătoresc nunta de aur, 50 de ani de căsnicie, valoarea unui premiu este de 500 de lei pentru fiecare familie sărbătorită.

Ziua a continuat cu joc și voie bună, cu brâul condus de preotul paroh Daniel Popescu și primarul comunei, Adriana Sărăor, cărora li s-au alăturat tinerii frumoși și făloși din comună, dar și oaspeții veniți să petreacă împreună cu fârliugenii.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei