17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

Discuții de bun augur între Aquacaraș și primăria din Moldova Nouă

Directorul general Aquacaraș, Gheorghe Filipescu, împreună cu președintele Consiliului de Administrație, domnul Hadrian Popescu, au efectuat la sfârșitul acestei săptămâni, o vizită de lucru în Moldova Nouă.
Discuțiile purtate cu domnul primar Ion Chisăliță au fost de bun augur. S-au stabilit pași concreți pentru a îmbunătăți colaborarea dintre cele două instituții. O veste bună este că, cel târziu în luna septembrie, urmează să fie scoase la licitație lucrările de extindere a rețelei de canalizare în cartierul Măcești.
xx
Totodată, pentru a putea obține cât mai repede finanțare pentru a extinde rețeaua de apă potabilă și canalizare în cartierul Moldovița, Aquacaraș își asumă realizarea din surse proprii a unui studiu de fezabilitate care să includă lucrări de introducere canalizare și apă potabilă, precum și construirea unei stații de tratare a apei și a unei stații de epurare.
 xxx
O vizită de lucru foarte productivă pe Clisura Dunării, ce promite bunăstare pentru cetățenii orașului Moldova Nouă și a localităților arondate acesteia.
Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei