2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Doar 52 de locuri de muncă disponibile în această săptămână prin AJOFM Caraș-Severin

De la o săptămâna la alta numărul locurilor de muncă disponibile în Caraș-Severin sunt tot mai puține. Din cele 52 ofertate prin AJOFM unul singur este în Caransebeș, unde se caută un lucrător comercial, celelalte sunt toate în Reșița și acoperă o plajă destul de largă de meserii.

Sunt căutate persoane calificate în meseriile: actor, agent securitate, ajutor bucatar, ajutor de ospătar, arhitect, bucătar, casier, confectioner articole din piele si inlocuitori, confectionera, consilier gr. I, contabil șef, electrician, inginer, inginer electromecanic, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, lucrător gestionar, manipulant marfuri, mecanic utilaje grele, mercantizor, muncitor calificat TR.I- Atelier Drumuri si productie astfalt/betoane,muncitor calificat TR.IV , Atelier Transport utilaje si dezapezire, muncitor necalificat, muncitor necalificat in industria confectiilor, muncitor necalificat TR.I- Atelier Drumuri si productie astfalt/betoane, muncitor necalificat TR.II- Atelier Administratie cimitire, muncitor(costumier), Ospatar, paznic – Compartiment  paza, receptioner marfa, Referent, secretar literar/PR, sef serv administrativ, sef serviciu, șofer și vânzător.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul AJOFM din Reșița str Traian Lalescu nr 17, sau la telefon 0255 212 160, ne-a precizat consilier superior Carla Goagă – putătorul de cuvânt al agenției cărășene.

spot_img

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei