fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Două accidente în Caraș-Severin! Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două persoane!

Două accidente de circulație au avut loc în această dimineață în județul Caraș-Severin.

Primul a avut loc pe Drumul European 70, în localitatea Sadova Veche, fiind implicate două autoturisme. Au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, două persoane au fost evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ. Ulterior, o singură victimă a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD, conștientă și cooperantă”, transmite Iulia Rusan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Foto: DRDP Timișoara

Foto: DRDP Timișoara

Cel de-al doilea accident s-a produs în municipiul Caransebeș, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea a două persoane. În accident a fost implicat un singur autovehicul, transmite reprezentantul ISU Semenic:

„La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, precum și o ambulanță SAJ. Pompierii au acționat pentru extragerea celor două victime, ambele fiind predate echipajului de pe ambulanța SAJ, cu diverse traumatisme: șoferul, în stare de conștiență, iar cealaltă victimă, o persoană de sex feminin, în stare de semicoștiență”.

Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul producerii evenimentelor.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei