fbpx
0.7 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Drumuri noi în Sat Bătrân

La doi pași de comuna Armeniș, în Localitatea Sat Bătrân e forfotă mare pe ulițe: utilaje grele, camioane, muncitori, un miros greu de smoală încinsă și ca de obicei, mulți curioși pe la porți.

„Uite maică, ne pune asfalt; gata cu noroaiele“ se mândrește o bătrână uitându-se cu fală la asfaltul proaspăt turnat. „Numai să țină“ zice altcineva. „Ține, ține, că și la Armeniș au turnat și ține“ dă asigurări un altul.

Lăsând poveștile la oparte, locuitorii așezării Sat Bătrân vor avea până la sfârșitul săptămânii viitoare, drumurile asfaltate. Este un proiect în valoare de peste 2,3 milioane de lei, derulat prin PNDL 2, la care constructorul a primit ordinul de începere a lucrărilor încă din 2019 dar, din diverse motive nu a început decât anul acesta.

spot_img

„Este vorba despre un proiect de asfaltare a 1,6 Km de străzi în Sat Bătrân din comuna Armeniș. Constructorul s-a apucat serios de treabă acum o lună, a pregătit întregul tronson și dacă o ține tot așa, până la sfârșitul acestei luni vom avea străzile asfaltate“ a precizat primarul comunei Armeniș Cristian Vela.

Conform acestuia, până la sfârșitul săptămânii viitoare turnarea asfaltului în Sat Bătrân se va finaliza, chiar dacă termenul limită este în luna decembrie. Tot în această vară se va lucra și la acostamentele acestei noi artere rutiere a mai precizat edilul Cristian Vela.

Dan AGACHE 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. „a primit ordinul de începere a lucrărilor încă din 2019 dar, din diverse motive nu a început decât anul acesta.”

    Poate ne spune redacția și care au fost aceste motive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei