fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Dumitru Rujan, PNL: „Luptăm pentru a ne îndeplini angajamentele electorale“

Electoratul liberal din Caraș-Severin este reprezentat în Parlamentul României de 3 parlamentari: senatorul Marcel Vela – președintele organizației județene PNL, dr. Jaro Norbert Marșalic, deputat și de cel mai tânăr deputat din județ, Dumitru Rujan.

„Alături de cei doi colegi parlamentari și de secretarii de stat cărășeni luptăm nu doar pentru a îndeplini toate angajamentele electorale, chiar mai mult decât atât, din respect pentru votul primit de la fiecare în parte. Pentru a susține aceste afirmații, vă propun să trecem în revistă activitățile ca parlamentari de Caraș-Severin, în sesiunea trecută, respectiv februarie – iunie 2022“ a transmis deputatul PNL, Dumitru Rujan.

Este vorba de o serie de propuneri legislative sau de propuneri de modificare legislativă, referitoare la: asigurarea accesului persoanelor fizice la servicii de internet în bandă largă, la punct fix; achiziţiile publice; aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului „Schi în România ” ; modificare legii Fondului Funciar; protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap și exemplele pot continua.

spot_img

„Și în actuala sesiune parlamentară mă voi implica pentru a îmbunătăți legislația pentru a-i ajuta pe cărășeni și pe români să aibă parte de o viață mai bună, să fie protejați și să aibă acces la resurse și servicii de bună calitate“ a mai spus deputatul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei