fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Dunca acuză! Se sustrag documente! Intră chiar și pe scara de incendiu!

Situație parcă desprinsă din filme la Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, unde conform președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca, se sustrag documente pe bandă rulantă. Ar fi dispărut și semnătura electronică, susține Dunca, președintele CJ arătând cu degetul spre foștii angajați ai Direcției, concediați după intrarea în vigoare a noii organigrame.

Dezvăluirile lui Romeo Dunca cu privire la situația de la DDJ au fost făcute în plenul Consiliului Județean, atunci când a fost dezbătut un proiect de hotărâre ce viza aprobarea „Programului lucrărilor de drumuri județene finanțate din sume defalcate din TVA”.

În Direcția Județeană de Drumuri intră în fiecare zi aproape persoane, intră chiar și pe scara de incendiu, se sustrag documente, ni s-a sustras semnătura electronică”, a afirmat Romeo Dunca. Acesta a adăugat că s-au făcut numeroase plângeri la Poliție în acest sens, susținând că cel mai probabil documentele ar fi sustrase de foști angajați care încearcă să ascundă astfel anumite lucruri petrecute în trecut la DDJ.

Ce alt motiv ar putea să fie? Din păcate, am avut această perioadă de timp în care am tot prelungit perioada de intrare în vigoare a noii organigrame datorită multiplelor metode de a întârzia acest lucru prin concedii medicale și câte și mai câte invenții. În final, s-a terminat și probabil că oamenii care au lucrat acolo au interese să sustragă anumite documente.

Am văzut și eu filmări în care oamenii intră, își iau documente sub braț, ies afară. Am văzut filmarea din ziua în care a dispărut semnătura electronică, am văzut pe camera video umbra pe scara de incendiu care a venit și a intrat în clădire.

Ce să vă spun? Probabil că există un interes al unora să nu înțeleg exact ce s-a întâmplat acolo. Cu atât mai mult cu cât probabil este în legătură cu plângerile pe care le-am făcut sau care sunt în lucru”, a afirmat la finalul ședinței Romeo Dunca.

Președintele CJ Caraș-Severin a mai precizat că mâine va depune o nouă plângere penală cu privire la modul în care au fost alocați bani pentru anumite studii care nu au avut nicio finalitate.

 

Karina TINCUL

5 COMENTARII

 1. „Președintele CJ Caraș-Severin a mai precizat că mâine va depune o nouă plângere penală cu privire la modul în care au fost alocați bani pentru anumite studii care nu au avut nicio finalitate.”

  La tramvai şi tăiţelu’ să se refere?

 2. ✍️🇹🇷De ce vă mirați??! 🤔Păi la congresul PNL a-ți plecat din Caraș Severin pe mâna lui Orban și a-ți votat cu CÂȚU, 🤔amu vă fură.😡 Și voi🐾 tot apucături de☢️ PSD aveți în urină 😡😡

 3. Sa ii explice cei din jurul lui, faptul ca NU există scară de incendiu în clădirea respectivă.
  Dar studiile cu trenul zburător, cand județul are peste 100 de km de drumuri de pământ, dar studiul cu spitalul (oare pe ce teren se va construi?), nu sunt cu semn de întrebare, nu intra in zona penalului?
  Când ești incompetent și nu ești în stare sa faci nimic, inventezi tot felul de scuze penibile.
  Păcat de acest județ, nu merita asa conducători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei