28.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Termoconstruct, o companie care își diversifică paleta de servicii!

Una dintre companiile din Banatul de Munte care își lărgește orizonturile, având la bază viziunea unui antreprenoriat în trend cu cerințele pieței, dar și ca urmare a propriei dorințe de dezvoltare este Termoconstruct. Dacă până acum, rostirea cuvântului Termoconstruct te ducea instantaneu cu gândul la retail în piața materialelor de construcții sau la spectrul construcțiilor civile, iată că a venit timpul ca viitoarea divizie TMC să se adreseze consumatorilor HoReCa.

Așadar, Termoconstruct semnifică astăzi TMC – comercializarea materialelor de construcții, într-o gamă diversă de la low-price până la produse premium, TSA – care înseamnă Termoconstruct Sistem Avantaje, unde societatea oferă clienților interesați servicii de construcții și CuZiNa – partea care se va adresa domeniului HoReCa.

Un concept care va deveni familiar reșițenilor: CuZiNa!

Nimic întâmplător, nimic lăsat la voia întâmplării. Într-o discuție liberă cu Samuel Barbu, principalul acționar Termoconstruct, acesta îmi spunea că indiferent de domeniile în care Termoconstruct va activa, accentul pus pe calitatea lucrărilor și serviciilor va fi dictonul după care se va ghida în continuare. Să nu uităm că Termoconstruct este compania implicată în esteticul urban al municipiului de pe Bârzava, acolo unde schimbarea la față a blocurilor din zona centrală i se datorează, ca de altfel și în numeroasele lucrări de artă stradală în care TMC-ul a investit din bugetul propriu, fără a face tapaj de acest lucru. Doar în ultimul an, Termoconstruct a achiziționat nu mai puțin de 12.000 de metri de schelă! Constructorii cu experiență pot înțelege adevărata valoare a acestei dotări tehnice.

spot_img

Mulți dintre reșițeni au privit cu suspiciune lucrarea executată în zona cunoscută ca Romarta. Este zona unde Termoconstruct se pregătește pentru realizarea unei săli de conferință cu traducere simultană în mai multe limbi de circulație internațională, a unui restaurant cu terasă cu o capacitate de 60 de locuri, a unui Rent-a-Car și a unei agenții de turism. „Viziunea mea este una simplă, care are la bază o redefinire a domeniului turistic în arealul Banatului Montan: vom vinde pachete turistice prin care vom duce turiștii străini să viziteze tot județul Caraș-Severin, pentru că Dumnezeu ne-a înzestrat cu o zonă splendidă, cu obiective care merită văzute, dar mai ales puse în valoare. Aici mai avem de lucru, dar sunt sigur că dacă există dorință și ne unim eforturile în acest sens, dezideratul este posibil“, o spune Samuel Barbu, unul dintre antreprenorii care au demonstrat că se poate și în Caraș-Severin.

Între perspectivele la care Termoconstruct lucrează se numără și transformarea Vilei Renk, obiectiv aflat în patrimoniul companiei care va deveni, nu peste mult timp, un șantier. Finalul lucrărilor va trebui să lase în urma lui 15 unități de cazare de top, un centru SPA cu jacuzzi, hamam, saună și o sală de conferințe. „De copil, vorbesc de începuturile anilor 80, mă urcam pe gardurile vilei, fiind fascinat de această clădire care era altceva decât tot ceea ce aveam în cartierul Govândari. Nici nu visam pe-atunci că vreodată voi avea vreun cuvânt de spus în raport cu redefinirea arhitecturală a acestui obiectiv sau că va fi parte din portofoliul meu. Astăzi vă spun că fosta vilă Renk sau „vila nemților“ cum îi spuneam noi în cartier, va deveni un centru de relaxare de înaltă ținută, cu cele mai moderne dotări. Atât vă pot dezvălui pentru moment“, a ținut să lase lucrurile în suspans Samuel Barbu, cel care, în ciuda delegării multora dintre competențele manageriale, rămâne vizionarul TMC-ului.

Cu siguranță despre Termoconstruct, fie că vorbim despre diviziile CuZiNa, TMC sau TSA vom avea multe aspecte de abordat în perioada următoare. Până atunci, mult succes!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Lauda de sine nu miroase a bine. Dacă se dă așa mare sculă în basculă, cum face3de rămâne fără meseriași, iar pe net e plin de anunțuri din partea Termoconstruct referitor la multitudinea posturilor vacante pe care le deține?E simplu niet meseriași adevărați numai cârpaci. Vedeți blocurile de pe strada Horea din zona piața Sud și nu numai. Au o grămadă de ,,lucrări ” de mântuială facute. Ei sunt singura firmă cu drept de lucru din partea primăriei dat fiind că Sami el patrone a fost în trecut și coleg de schimb valutar cu Tăițelu ,tot orașul o știe, iar acum ni se vând gogoși ieftini cu noi facem,noi dregem bla bla-uri. Eu unul nu mă încurc cu o astfel de firmă. E slabă calitativ la execuția de fațade și nu numai. Am găsit fime mici din Craiova ,chiar din Timiș care chiar au respect față de client și fiecare bănuț cheltuit. Asta este căutăm și pe la vecini calitate dacă la noi nu este. Au și prețuri acceptabile față de prețurile de cocaină ale Termoconstruct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei