25.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

Descinderi la proxeneți! Minoră din Caraș-Severin, exploatată și obligată să practice prostituția!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, efectuează 4 percheziții domiciliare, la adresele unor persoane din județul Caraș-Severin, bănuite de trafic de minori, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile și folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Au fost emise mandate de aducere pentru 15 persoane ce vor fi conduse la audieri.

Cercetările au scos la iveală faptul că începând de anul trecut, 4 bărbați din Caraș-Severin, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, ar fi recrutat, prin metoda „lover-boy” și prin promisiunea unor câștiguri facile, o minoră, din județ, exploatând-o, prin obligarea la practicarea prostituției, transportând și adăpostind victima în diferite locații, în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu diferite persoane.

spot_img

Conform informațiilor oferite de IPJ Caraș-Severin, o parte dintre cei care ar fi întreținut relații sexuale cu victima ar fi cunoscut faptul că aceasta este minoră. Pentru întreținerea raporturilor sexuale, ar fi fost plătite sume cuprinse între 50 și 150 de lei.

De asemenea, cei 4 bănuiți ar fi întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale cu victima, susțin polițiștii.

Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

La acțiuni participă polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara și Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, informează IPJ Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.”

    Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei