fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Dunca dixit, Filipescu „executit”: fosta Fabrică de Lapte a devenit noul sediu Aquacaraș de la Oravița!

Directorul general Aquacaraș, Gheorghe Filipescu, își continuă seria de investiții în județ, printr-o reabilitare a unui obiectiv despre care nu se mai știau multe lucruri. Este vorba de fosta fabrică de lapte, clădire de patrimoniu din Oravița, care a fost achiziționată de operatorul de apă și canal, în vederea realizării unui sediu generos pentru punctul de lucru din acest oraș.

Despre noul edificiu și importanța pe care i-o vor oferi Aquacaraș și diriguitorul de la Consiliul Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, cel din urmă care își dorește să fie cel dintâi și-n 2024, a declarat în vizita de lucru pe care a făcut-o la Oravița:

Am vizitat fosta Fabrică de Lapte, obiectiv lăsat în paragină de vechea administrație. Pentru a nu pierde o clădire de patrimoniu, scoasă la vânzare pentru o sumă foarte mică, l-am încurajat pe Gheorghe Filipescu să o achiziționeze pentru Aquacaraș S.A. Astăzi, lucrările de modernizare sunt aproape finalizate. Clădirea devine sediul local al societății, care va deservi întreaga zonă. O clădire salvată și refuncționalizată șterge praful nepăsării și al indolenței“.

Conform celor declarate de Romeo Dunca și Gheorghe Filipescu, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a fostei fabrici de lapte și transformarea acesteia în punct de lucru al societății de apa și canal a județului, angajații Aquacaraș din Oravița vor avea parte de condiții de lucru civilizate, iar în plus compania va avea la dispoziție și un loc pentru întreținerea parcului de vehicule și utilaje noi achiziționate pentru zonă, din fonduri europene.

În maxim o lună de zile, lucrările vor fi finalizate. Acest sediu înnobilează orașul Oravița. După ce finalizăm acest obiectiv, o să începem la Caransebeș. Este normal ca punctul de lucru de aici să aibă un sediu, până acum eram în închirie și nu este normal. Așezăm lucrurile, consolidăm patrimoniul societății în interesul județului. Aquacaraș este o forță în județ”, a mai precizat Gheorghe Filipescu.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei