fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Dunca îl laudă pe Ionescu! „Se întâmplă lucruri frumoase acolo”!

Se întâmplă lucruri frumoase la Teatrul de Vest din Reșița”, apreciază președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, acesta neavând decât cuvinte de laudă pentru activitatea din ultima perioadă a directorului Florin Ionescu. Aprecierile vin după ce în urmă cu doi ani, proaspăt sosit la conducerea forului județean în subordinea căruia se află și teatrul reșițean, Romeo Dunca îi sugera lui Florin Ionescu să își dea demisia, considerând că nu este potrivit pentru poziția pe care o ocupă.

Aș vrea să laud un pic conducerea teatrului. Mie nu mi-a prea plăcut băiatul acesta la început, dar se pare că face treabă și se întâmplă lucruri frumoase acolo”, a afirmat zilele trecute, Romeo Dunca în cadrul ședinței Consiliului Județean Caraș-Severin, cu ocazia votării unui proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții ale Teatrului de Vest Reșița.

Foto: Florin Ionescu (arhivă)

spot_img

Romeo Dunca a elogiat activitatea derulată de teatrul reșițean și în urmă cu câteva zile, când se arăta bucuros de faptul că spectacolele de teatru de la Reșița au început să se joacă cu ușile închise.

„Sala Teatrului de Vest din Reșița a început să devină neîncăpătoare. Mă bucur că reșițenii noștri au început să stea la coada și la casieria teatrului, nu numai la cea de la LIDL. Încet-încet și la teatru au pentru ce. Cine ar fi crezut acum 2 ani că vom avea în mod repetat spectacole cu casa închisă. Meritul este al directorului Ionescu, dar și al administrației județului care a avut curajul și inspirația să aloce buget pentru dotare și în special, pentru angajarea de actori tineri și pricepuți. Chiar dacă suntem săraci la buget, foamea minții și cea a sufletului e mai important câteodată să fie astâmpărată decât cea care dă crampe la stomac”, afirma Romeo Dunca.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „Aș vrea să laud un pic conducerea teatrului. Mie nu mi-a prea plăcut băiatul acesta la început … ”, a afirmat zilele trecute, Romeo Dunca

    Mda … se pare că nu putem fi cu toți cocalari plăcuți instinctiv de conducerea (suburbană a) partidului.
    Iată însă că nevoile de oarece eventuale voturi și de la cei aflați în cozi la casierii (LIDL + Teatru) pot modifica aprecierile ”culturale”.
    Evrika!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei