fbpx
2.3 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

„Va fi un loc de care reșițenii se vor bucura”, promite primarul Popa!

Copiii și tinerii din Reșița se vor putea bucura de un nou patinoar modern, asta și-a propus primarul municipiului Reșița, Ioan Popa. Un prim pas în această direcție a fost deja rezolvat, după ce administrația locală a reușit să readucă în proprietatea publică a orașului vechiul patinoar de lângă stadionul de atletism. Următorul pas: găsirea unei finanțări pentru reabilitarea și modernizarea obiectivului, după 25 de ani în care a fost lăsat în paragină.

„Pentru transferul acestui obiectiv de la Ministerul Sportului către Primăria Reșița a fost nevoie de o acțiune a colegilor noștri de la Direcția de Educație, o procedură anevoioasă, care a început acum 3 ani și a fost finalizată prin Hotărârea de Guvern din 16 noiembrie 2022, semnată de premierul Nicolae Ciucă. Mulțumesc domnului prim-ministru pentru sprijinul acordat și tuturor celor implicați în acest demers.

Vom demara un proiect de reabilitare a patinoarului rămas în paragină în ultimii 25 de ani, pentru ca tinerii Reșiței să se poată bucura din nou de un patinoar modern”, a precizat primarul Ioan Popa.

Edilul a mai declarat că își dorește să modernizeze patinoarul pe fonduri europene, proiectul fiind unul amplu care presupune practice transformarea completă a acestuia.

Este o bucurie pentru mine și cred că pentru noi toți, pentru că fiind în ciclul financiar 2021-2027 avem tot timpul necesar să îl introducem la finanțare pe o axă cu fonduri europene și să facem din locul respectiv un patinoar așa cum trebuie. Are loc și pentru tribune, pentru nocturnă. Cred că va fi un loc de care reșițenii se vor bucura”, a mai adăugat edilul reșițean.

 

Karina TINCUL

9 COMENTARII

 1. ”Vom demara un proiect de reabilitare a patinoarului rămas în paragină în ultimii 25 de ani, pentru ca tinerii Reșiței să se poată bucura din nou de un patinoar modern”, a precizat primarul Ioan Popa.

  Ideea nu e rea,
  doar că va diminua clientela pârtiilor de schi și dăunează domeniilor …
  Ce zice conducerea partidului?

 2. Bravo dnl primar pt toate proiectele pe care le faceți deoarece în sfârșit avem și noi Reșițeni un om cu capul pe umeri care vrea să facă ceva pt Reșițeni nu doar pt el ,iar în ceea ce privește comentariile răutăcioase consider că sunt persoane care nu doresc să se facă nimic pt Reșițeni.

  • ”… reșițenii se vor bucura”, promite primarul Popa!

   O literă diferă între ”Promit-eu” și … ”Prometeu”, personaj celebru la oameni de lut, furt al focului și batjocură față de zei.
   Coincidențe?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei