fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

După ani de așteptare, Ramna va avea canalizare și stație de epurare!

Veștile bune s-au ținut lanț zilele trecute pentru comunitatea din Ramna. O investiție mult așteptată atât de primărie, cât și de locuitori, va deveni realitate, primarul Magdalena Ciurea semnând în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru proiectul „Canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Ramna, județul Caraș-Severin”, finanțat prin programul Anghel Saligny.

Este o investiție așteptată de mulți ani, atât de mine cât și de locuitorii localității. Am făcut nenumărate demersuri și datorită faptului că avem sub 2.000 locuitori nu a fost posibilă această investiție, iată că până în final Dumnezeu mi-a ajutat și am reușit!”, a declarat primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

Tot zilele trecute o altă realizare importantă a scris o nouă pagină de istorie în satul Valeapai, odată cu finalizarea lucrărilor de asfaltare a drumului.

După lungi așteptări astăzi in satul Valeapai se scrie o pagină nouă în istorie, confortul locuitorilor din localitate fiind sporit și prin demararea lucrărilor pe drumul județean Valeapai – Duleu limita cu județul Timiș.

foto: facebook Primăria Ramna

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei