2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

După mai multe încercări nereușite, căminul cultural din Văliug va fi reabilitat

Căminul cultural din Văliug a fost predat pe bază de protocol către Compania Națională de Investiții pentru a fi reabilitat cu fonduri guvernamentale. „Este o pată urâtă pe obrazul comunei noastre și după alte 3 încercări de reabilitare sperăm ca de această dată să reușim“ a declarat primarul Sorin Blaga.

Din păcate toate materialele de construcții s-au scumpit exagerat de mult, fapt ce punea în pericol finalizarea acestei investiții. Am actualizat devizul și tot ceea ce înseamnă cheltuielile de reabilitare pentru acest proiect. Va fi scos din nou la licitație și sperăm să putem avea și noi un cămin modern, așa cum și-l doresc locuitorii comunei Văliug“, a mai spus edilul Sorin Blaga.

Lucrările de reabilitare cuprind schimbarea în totalitate a acoperișului, anveloparea clădirii, uși și ferestre noi, instalații sanitare și de iluminat moderne. În interior va exista o sală pentru spectacole, iar în exterior un spațiu pentru căsătorii în aer liber, o terasă. Pe lângă activitățile culturale acest spațiu va putea fi folosit de localnici pentru diferite evenimente familiale.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei