fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

„Echipamente de ultimă generație pentru medicii de generație nouă”, la Bozovici!

Echipamente de ultimă generație pentru medicii de generație nouă”, asta își dorește primarul Adrian Stoicu pentru ambulatoriul ce va fi amenajat la Bozovici. Este vorba de un proiect în valoare de peste 7 milioane de lei, contractul de finanțare fiind semnat zilele trecute.

Am semnat contractul săptămâna trecută. Urmează acum să facem procedurile de achiziție, să luăm legătura cu consultantul de la București să vedem exact pașii care sunt de urmat de aici încolo. Am avut și o discuție legată de cabinete medicale, de spațiile unde va funcționa acest ambulatoriu. Vor fi opt cabinete pe diferite specilizări, cum ar fi mica chirurgie, interne, pediatrie, neurologie, ortopedie”, a explicat primarul Stoicu, care speră ca ambulatoriul să fie funcțional în cel mult un an de zile.

În așteptarea echipamentelor de ultimă generație care vor fi cumpărate în cadrul proiecutului finanțat pe PNRR, la Bozovici a ajuns un ecograf, achiziționat prin intermediul unei unei asociații din Germania

Este vorba de o asociație cu care am am mai colaborat în trecut, în special în sterilizarea câinilor. Ei ne mai ajută și cu alte lucruri și materiale de care mai avem nevoie pe la spital. Zilele trecute am primit și acest ecograf care sperăm să fie cât mai folos medicilor care vin la Bozovici pentru consultații o dată sau de două ori pe săptămână și bineînțeles pacienților”, a mai precizat primarul Stoicu.

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. „Este vorba de o asociație cu care am am mai colaborat în trecut, în special în sterilizarea câinilor … Zilele trecute am primit și acest ecograf …”

    Mda, însă altora le plac și pisicile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei