fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Edilul Serafin se ține de promisiune! „Școala de la Fizeș prinde viață”!

Vara a venit la Fizeș cu demararea lucrărilor unui important proiect pentru comunitate și totodată un obiectiv major pentru edilul comunei Berzovia. În toamna anului trecut, primarul Mircea Serafin declara „Am promis, chiar și cu riscul de a renunța la fotoliul de primar, că voi termina până anul viitor școala de la Fizeș”.

Astfel că, proiectul accesat prin PNDL II, „Reabilitare, consolidare și dotare grădiniță cu program normal și Școala Gimnazială Fizeș, comuna Berzovia, schimbat ulterior în „Demolare și construire grădiniță cu program normal și Școala Gimnazială Fizeș” prinde viață. La finalul lunii a fost făcut primul pas, pentru realizarea școlii, prin turnarea fundației.

„Așa cum am promis, vom face tot ce ține de noi pentru a realiza acest proiect, în cel mai scurt timp, cât și altele pe care le avem în obiectiv, care după cum se poate vedea sunt în derulare și se lucrează la ele, spre a putea fi finalizate și spre a putea trece la altele noi care sunt în curs de implementare”, a declarat primarul Mircea Serafin.

Școala de la Fizeș va fi reabilitată prin fonduri guvernamentale, elevii din clasele I-VIII și grădiniță beneficiind de o clădire aproape nouă.

Edilul mai afirmă că se anunță un an încărcat de proiecte în comună, un an în care Berzovia și satele aparținătoare, Gherteniș și Fizeș, au toate șansele să se dezvolte și să aibă o nouă imagine. „Și asta având în vedere că mai multe proiecte noi au fost deja semnate, iar altele urmează să fie semnate”, este de părere primarul comunei cărășene.
Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei