5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Educația școlară la Bocșa, prioritară pentru administrația Mirel Patriciu Pascu

Printre proiectele prioritare ale administrației locale din Bocșa se numără cele care vizează unitățile de învățământ. Fiecare unitate școlară va fi ajutată în mod eficient, astfel încât procesul educațional, față în față sau online să se desfășoare optim, după cum afirmă edilul Mirel Patriciu Pascu.

„Zilele acestea am fost să verific lucrările de amenajare efectuate la Grădinița nr.7 din cartierul Nufărul (MFA) și la Grădinița cu program prelungit din Bocșa Română. În aceste unități au fost schimbate podelele și montate podele laminate și au fost achiziționate mochete. Evident că m-am deplasat personal pentru a observa care mai sunt nevoile acestor instituții, nevoi pe care le vom avea în vedere în proiectele din anul următor.

Photoset not found

spot_img

La fel voi proceda și cu celelalte instituții de învățământ din oraș. Vin cu rugămintea să-mi sesizați problemele, să-mi comunicați neajunsurile din școli ca eu, împreună cu echipa mea, să putem căuta soluții. Doar prin comunicare și dialog putem rezolva cât mai multe dintre problemele existente. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă aștept cu propuneri și sesizări“, a conchis edilul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei