28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

(FOTO) Neatenția a condus la o tragedie într-o familie din Berzovia

În această după-amiază neatenția unei femei de 65 – 70 de ani din Berzovia a condus la o tragedie. În încercarea sa de a face focul în sobă a confundat sticla de motorină cu cea de benzină, iar rezultatul a fost unul tragic. A izbucnit un incendiu puternic care a mistuit bunurile dintr-o încăpere a locuinței și a provocat victime

În urma apelului la 112, a intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița cu mai multe echipaje pentru stingerea incendiului, iar în sprijinul lor au venit și cei din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Berzovia.

spot_img

A fost nevoie și de două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță pentru că trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai grav este bunica ce are arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Reșița pentru a i se acorda primele îngrijiri. Tot acolo se află și nepoata dar într-o stare mult mai bună, după cum a declarat pentru Reper24 primarul comunei Berzovia Mircea Serafin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei