22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Dilema lui Brian Filimon: cine înscrie mai bine, primarul sau fotbalistul?

 

În afara calităților administrative pe care le demonstrează cu prisosință în slujba comunității care l-a ales cu un scor record la alegerile din 2020, primarul comunei Măureni, Brian Filimon, rămâne unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal din Banat. Actualmente, Filimon este legitimat la clubul CS Phoenix Buziaș. formație la care a reușit câteva euro-finalizări, pe cât de spectaculoase, pe atât de hotărâtoare în deznodământul partidelor disputate.

Dar ca să nu ne lăsăm pradă vorbelor meșteșugite și elogiilor fără acoperire, vă propun să dăm Cezarului ce-i revine de drept, oferind imagini elocvente surprinse cu reușitele fotbalistului Brian Filimon din jocurile de liga a IV-a ale ocupantei primului loc al acestui eșalon timișean.

spot_img

Așa cum se cunoaște, Brian Filimon, astăzi în vârstă de 35 de ani,  a pus umărul și ghetele în slujba a nu mai puțin de 9 promovări în eșaloanele superioare, amintind aici  7 promovări în Liga a III-a și două în Liga  IV-a pentru primarul – jucător de la Măureni. Nici de această dată, Brian Filimon nu se află departe de o nouă promovare, alături de coechiperii lui de la CS Phoenix Buziaș.

Filimon: „Prin sport, pe lângă sănătate și dezvoltarea minții, ne putem găsi echilibrul

Problemele administrației din Măureni rămân primordiale pentru mine, de acest lucru să fiți siguri, dar fotbalul rămâne o parte importantă din devenirea mea. Pentru mine, fotbalul înseamnă foarte mult, a însemnat, înseamnă și va însemna, deoarece consider că pașii din fotbal, sportul în general a fost un factor important în viața mea, pentru că așa cum știm cu toții, sportul aduce și un echilibru, pe lângă sănătate și o dezvoltare sănătoasă a minții.

Eu practicând fotbalul de copil, am luat acest sport foarte în serios, chiar dacă am jucat la un nivel de jos, am cochetat până la nivelul Ligii a II-a, însă am încercat ca prin acest fenomen al fotbalului să-mi croiesc un drum așa cum o face un sportiv de mare valoare.

Și în cariera mea pe care am ales-o mai departe, am predat 8 ani educație fizică și sport la școală, după care am venit pe scaunul de primar, dar am continuat să mă inspir de pe latura sportivă și din principiile dobândite în sport.

Modelul meu preferat ca fotbalist, la nivel înalt, pot să spun că este Cristi Chivu, un fotbalist serios și care a pus accentul, din toate punctele de vedere, pe sport. Iar din fotbalul intern mi-a plăcut pentru determinarea și consecvența lui, Dan Alexa, care îmi este și prieten.

Pentru mine, în momentul de față, jucând la o echipă de club la nivelul Ligii a IV-a, cel mai important este să merg cu acea emoție de jucător de fotbal. În momentul în care mă deplasez la antrenament, mă debarasez de toată încărcătura de la Primărie și îmi doresc să fiu elev al antrenorului și jucător de fotbal. Mai trebuie să precizez că sunt un fan al formației CSM Reșița și admir munca depusă de Dan Alexa și Cristian Bobar pentru revenirea echipei simbol a Banatului Montan în eșalonul secund al fotbalului românesc“, a precizat Brian Filimon, edilul comunei Măureni.

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei