fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Electroechipament a sprijinit Cupa Liceelor Dacus la Flag Football! Iată cine a câștigat finala!

Evenimentul sportiv dedicat liceelor, Reșița Locomotives Open, turneul de Flag Football, a debutat azi pe stadionul Gloria din municipiu începând cu ora 10:00. Ziua de măine, 12 mai, este rezervată pentru Flag Football Tournament, pe același stadion din municipiul de pe Bârzava.

Electroechipament s-a alăturat fără ezitare sponsorilor care au sprijinit această primă etapă a Campionatului Național de Flag Football.

Organizatorul Cupei Liceelor la Flag Football este dr. Raul Siladi, fondatorul vicecampioanei naționale de fotbal american Reșita Locomotives, care ne-a vorbit despre această competiție, dar și despre echipa câștigătoare.

Cupa Liceelor Dacus la Flag Football s-a încheiat după un maraton de meciuri spectaculoase. Elevi determinați, adevărați luptători, faze memorabile, multe emoții, zâmbete și veselie au fost astăzi cu toate pe ordinea de zi la stadionul Gloria din Reșița.

După două luni de antrenamente intense și pregătiri, competiția a adunat 6 echipe din Reșița și Bocșa: Lalescu Lightnings, Tehnic Chiefs, Vuia Devils, Tietz Titans, Eliade Legends și Lucaci Steelers. Clasamentul final i-a adus pe primele trei locuri pe: 1. Vuia Devils; 2. Lalescu Lightnings; 3. Lucaci Steelers.

Cu multă încredere și determinare continuăm să ținem steagul sus pentru viitorul Flag Football-ului românesc la Reșița.

Le mulțumim pe această cale sponsorilor noștri: Electroechipament, Dacus, Porsche Timișoara, Manu Consulting, Gottrich Radiologie și Elma Construct!”, a declarat Raul Siladi, „părintele” Reșița Locomotives.

Lorena POENARU 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei