fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Elevii școlii din Ramna primesc zilnic o masă caldă!

Începând de luni, 31 octombrie 2022, la Școala Gimnazială din Ramna toți elevii beneficiază de o masa caldă, în cadrul unui program național derulat prin Ministerul Educației.

Anul acesta, școala din Ramna face parte din rândul celor 6 școli din județ care beneficiază de Programul „Masă Caldă” în școli, program-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din învățământul preuniversitar.

Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin pentru sprijin!”, a declarat primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

În anul şcolar 2022 – 2023, pe perioada desfăşurării cursurilor, preşcolarilor şi elevilor din 450 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, denumite în continuare unităţi-pilot, li se acordă, zilnic, cu titlu gratuit, un suport alimentar constând într-o masă caldă sau într-un pachet alimentar, în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată, în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, prevede proiectul de Ordonanță de Urgență al Guvernului.

Lorena POENARU 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei