fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Excelența meseriașilor, premiată de AUTO ALEX și WETTERBEST!

 

În vremurile demult apuse ale anilor 80 ai copilăriei mele, atunci când te gândeai la un meseriaș care să intervină de urgență la problemele apărute în gospodărie, aveai răspunsuri multiple, fie că vorbeai de o pată apărută pe tavanul locuinței, cu dedicație fără număr de la vecinu’, de probleme la sifonul de pardoseală, de geamul care a primit binecuvântarea unui șut năprasnic din parcul de vizavi.

Astăzi, meseriașii au devenit acei rara-avis pe care îi zărești zâmbitori în reclame la diverse materiale de construcție, dar în sinea ta știi că e aproape o misiune imposibilă să pui mâna pe unul dintre aceștia în realitate. Meseriașul comun de altădată a devenit un fel de star în salopetă de lucru pe care, vorba unui dicton, atunci când nu ai, să-l cumperi!

spot_img

Tocmai de aceea, inițiativa companiilor AUTO ALEX și WETTERBEST, de a reuni pentru câteva ceasuri la Moldova Nouă meseriașii sub același acoperiș al sălii de evenimente ALEX, este unul ce merită salutat și promovat în cel mai sincer mod cu putință. A fost o zi memorabilă pentru toți meseriașii prezenți la sesiunile demonstrative ale specialiștilor Wetterbest, al întrebărilor tehnice care au primit răspunsuri pragmatice, al cadourilor surpriză, culminând cu proiectul inedit, intitulat generic „Acoperișul Ideal“.

Despre evenimentul desfășurat în orașul de la malul Dunării, reprezentanții organizatorului AUTO ALEX au consemnat:

Succesul unui parteneriat bazat pe seriozitate și produse de calitate este în cele din urmă în interesul beneficiarilor – clienți, meseriași și antreprenori.

AUTO ALEX împreună cu #Wetterbest, au găzduit în data de 11.03.2022, un proiect inedit dedicat meseriașilor, pentru a construi împreună „acoperișul ideal”.

Au avut loc sesiuni demonstrative cu aplicabilitate în procesul tehnologic de montaj al țiglei metalice, s-au discutat aspecte teoretice în cadrul ședințelor de întrebări și răspunsuri, iar cadourile surpriza nu au lipsit de la finalul prezentărilor.

Va mulțumim tuturor pentru interesul manifestat și sperăm ca aceste proiecte să îmbunătățească activitatea celor implicați!“

Urăm și noi mult succes colaborării prospere AUTO ALEX – WETTERBEST, pe mai departe!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei