fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Fără gunoaie pe trotuarele din Reșița! Peste 100 de sancțiuni, dintr-un foc!

Reșițenii care, indiferent de vârstă, încă nu au învățat că locul deșeurilor este în coșul de gunoi și nu pe trotuare sau pe spațiile verzi, au intrat în vizorul polițiștilor locali. Amenzi în valoare de peste 44.000 de lei au fost aplicate într-o singură zi în zona complexului Victoria persoanelor care din comoditate sau lipsă de educație au ales să arunce deșeuri pe trotuar în loc să se deplaseze câțiva pași până la cel mai apropiat coș de gunoi.

Colegii de la Poliția locală desfășoară în această perioadă acțiuni de combatere a prostului obicei dezvoltat de unii cetățeni, de a arunca mizerii/gunoaie/deșeuri în locuri publice, pe trotuar sau în zonele verzi.

Acest fenomen devine unul tot mai răspândit și astfel suntem obligați să luăm măsuri. Astăzi, în zona complexului comercial Victoria s-au aplicat un total de 104 sancțiuni (8 avertismente și 96 de amenzi). Valoarea totală a sancțiunilor este de 44.140 lei.

Pentru a evita astfel de neplăceri, rugăm cetățenii să folosească coșurile de gunoi. Așa este civilizat…. și mult mai ieftin”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Decizia administrației locale de a pune piciorul în prag și a nu mai tolera astfel de atitudini a fost aprobată pe deplin de reșițeni dacă este să ne luăm după numărul de like-uri și de comentarii adunate de anunțul postat de Primăria Reșița pe Facebook.

foto: Primăria Reșița

 

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Poate verifica si locurile de parcare din fata Balonului de fotbal de la Parcul Siderurgistului ar face aceti banii in 2 ore s,au chiar mai multi bani.
    S-au nubse verifuca ca sefii sunt prieteni cu primaru?

  2. Și pentru excrementele de câini nu se dau amenzi sau care este problema?Unde mergi prin mahalaua Reșița vezi rahat de câini, pișălău de câini ,dar și muci, scuipaturi de retardați mintali etc.Pe jegoșeniile astea cine îi pune la punct?Politia lui pește prăjit!Presa de Cacaraș este praf pulbere fină, nu spune ce ne doare pe noi cei care suntem cetățenii municipiului Reșița, județul Caraș Severin. Pupați în cur puterea, să vă fie rușine!🤢🤮🥵🥶🥶🥶🥶🥶

  3. Corect.Amendati si pe cei care iasă cu câinii la plimbare sa-si faca nevoile şi nu au pungi la ei sa le strângă, ca in tarile civilizate.Amenzile ar fi nu 44000, cu mult mai mult, nu 108 PV, cu mult mai multe.Daca se vrea sa avem un oras curat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei