1.7 C
Reșița
vineri, 02 decembrie 22

Carașova găzduiește faza națională a Olimpiadei de Limbă croată

De astăzi și până duminică, 8 mai, Liceul Teoretic Bilingv Romano-Croat Carașova va găzdui faza națională a Olimpiadei de Limba croată maternă. Elevii calificați la fazele județene din țară își vor demonstra abilitățile lingvistice în Caraș-Severin.

În această dimineață, la ora 09:30, este așteptată sosirea elevilor, a cadrelor didactice și a invitațiilor la sediul central al Uniunii Croaților din România, urmată de la ora 10:00, de deschiderea Olimpiadei Naționale de Limba croată maternă.

În intervalul orar 12:00 – 15:00 este programat concursul propriu zis ce se va desfășura la Liceul Bilingv Româno-Croat Carașova, iar rezultate finale vor fi afișate în această seară de la ora 21:00.

spot_img

Participanții la olimpiadă vor beneficia și de o excursie pe traseul Carașova – Clisura Dunării – Porțile de Fier – Drobeta Turnu Severin – Băile Herculane – Carașova, programată pentru mâine.

În ultima zi a competiției, duminică va avea loc de la ora 12:30 festivitatea de premiere – pe scena Uniunii Croaților din România, urmată de un scurt program artistic, au precizat reprezentanții Inspectoratului școlar Județean Caraș-Severin.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei