fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Felix Borcean: „Vreau și cred că am să reușesc să demonstrez că se poate face și o altfel de administrație”

Timpul este nemilos cu fiecare dintre noi și de multe ori trecem cu vederea sau uităm câte am făcut într-o anumită perioadă de timp. Poate tocmai de aceea, periodic, e bine să tragem linie și să socotim.

La fel a făcut și edilul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, la un an de la începerea celui de al doilea mandat în fruntea obștii. Iată doar câteva din lucrurile pe care de cele mai multe ori le ignorăm și aruncăm repede cu vorbe că nu s-a făcut nimic:

Din bugetul propriu al Primăriei Caransebeș: asfaltarea și reabilitarea a 23 de străzi, alei pietonale, piste de biciclete; modernizarea a altor 3 străzi și proiectarea tehnică a străzilor ce vor trebui modernizate; iluminat public în Parcul Teiuș, teren de sport în aceeași locație, achiziționarea a 9 locuri de joacă din care 3 au fost deja amplasate.

Ce s-a mai făcut într-un an din banii Primăriei? Realizare marcaje rutiere și demarcare treceri pietoni cu culoarea roșie, montare limitatoare de viteză în mai multe cartiere din oraș, modernizarea intrării în Cartierul Pipirig, reabilitare fântână centrală (în curs de finalizare), montare bănci și coșuri de gunoi în mai multe zone din oraș, finalizare hală pentru produse lactate – Piața Gugulanilor și multe altele.

Până la finalul acestui an vor mai fi asfaltate 7 străzi (inclusiv Ardealului), se vor monta 42 de camere de supraveghere a traficului, va fi refăcută instalația electrică pe secția ATI a Spitalului Municipal de Urgență și vor fi reabilitate o parte dintre saloanele unității medicale.

La toate acestea se adaugă proiecte europene în valoare de zeci de mii de euro câștigate deja și aflate în diferite stadii de implementare, plus altele depuse spre finanțare.

„Vreau și cred că am să reușesc să demonstrez locuitorilor acestei cetăți că se poate face și o altfel de administrație; o administrație pentru cetățean și în folosul său. Din păcate birocrația și timpul sunt principalii noștri dușmani, dar cu răbdare le vom rezolva pe toate“ a declarat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei