14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Replică dură a deputatului Marius Damian după împărțirea banilor publici de către Florin Cîțu

Printr-o hotărâre de Guvern, executivul condus de Florin Cîțu a împărțit bani, din fondul de rezervă, discreționar, plătind voturile primite la Congresul PNL de luna trecută.Astfel primăriile liberale au primit bani de 8 până la 12 ori mai mult decât cele PSD-iste ori cu primari de altă culoare politică.

În Caraș-Severin 17 comune au fost „omise“ de la împărțeală, motiv pentru care deputatul PSD Romulus-Marius Damian îi admonestează o replică tăioasă într-un comunicat de presă. Redăm integral opinia deputatului de Caraș-Severin Marius Damian:

„De o bună perioadă de timp tot aud o replică rostită de români:”este mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu”, care din păcate este tot mai adevărată! Românii sunt împărțiți de Cîțu în două categorii, românii cu domiciliul intr-o localitate condusă de PNL și romanii pe care Cîțu și guvernul său își descarcă furia pentru că a fost înlăturat de la conducere!

spot_img

După ce și-a plătit voturile pentru președinția PNL cu bani publici, sfidând o țară întreagă și simțindu-se ca și când nu mai poate fi dat jos de pe piedestalul pe care singur s-a urcat cu banii romanilor care acum sunt supuși la foame și la frig chiar la început de sezon rece!

Acum că poporul roman i-a arătat ca nu îl mai vrea în niciun fel, se răzbună pe primăriile PSD, adică pe jumătate din țara aceasta! Din 2907 de primării, 1362 sunt primării PSD care dintr-un miliard de lei alocați s-au ales doar cu 15% pe când restul de 85% a fost dat către primăriile PNL care l-au ajutat să câștige! Acest om nu înțelege ca condamnă la foame romanii mai rau decât pe vremea lui Ceaușescu!

Chiar dacă au trecut 32 de ani de când românii au crezut ca au scăpat de întuneric, de frig și de foame, Cîțu, acest om sadic se răzbună pe români, aducându-i exact in același punct!
În punctul în care copii nevinovați nu vor mai beneficia de căldură și de lumină, spitalele și dispensarele la fel și ele vor rămâne fără electricitate din cauza lui Cîțu care din răzbunare nu vrea să plafoneze prețul la energie electrică și aplica acest lucru ca o pedeapsă românilor, mai ales celor cu primarii PSD.

Este de-a dreptul bătaie de joc, romanii urlă cu disperare pe străzi în timp ce Cîțu își înfige mâinile până la cot în banii lor, bani ce lasă copii flămânzi și bătrâni în frig doar ca acest om dorește o revanșă pentru ca a fost înlăturat din funcția de prim-ministru!

Ce nu înțelege acest om este că acești copiii ai acestei țări nu merită toată ura sa! Copiii nu știu ce este PNL sau PSD, copiii știu ca le este foame sau frig și asta ar trebuii să îl facă pe Cîțu să înțeleagă că se agață cu disperare de ceva imoral, neomenesc, strigător la cer!

Dar ce să mai vorbim de moral sau imoral când însuși președintele acestei țări este cel care nu doar că asistă la acest dezastru, el însuși este cel care se afla în spatele dezastrului creat de PNL și USR-PLUS!

Iohannis ne-a obișnuit să se adreseze de sus poporului roamân despre care de curând a afirmat ca este un popor de proști, este un popor condamnat de însuși președintele pe care acest popor de proști l-au ales iar acum îi condamnă la foame și frig!

Mi-ar fi Rușine să mai apar în fața romanilor dacă aș fii un astfel de președinte“! – își încheie declarația deputatul PSD de Caraș-Severin Romulus-Marius Damian.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Din păcate cei de la PSD se joacă de-a „opoziția”. Mai nou au împrumutat și ei modelul ussr de arătat cu degetul și dat declarații pe Facebook.
    Când e vorba de făcut ceva concret, toți fac un pas înapoi.

  2. Precum am mai spus:NICIODATĂ!Nu mai există respect, corectitudine, onoare, bun simț. Românie, ești pierdută, nu mai ai proprii cetățeni, sunt altceva, niște lași și niște slugi obediente altor slugi la fel de obediente unui grup de boșorogi evrei masoni oculți și inculți, plini de bani care pur și simplu vor să ne omoare cu zile aproape pe toți.Ce nu este de înțeles?

  3. ✍️🇹🇷Ca să vezi disperare, conștiință, grijă față de muritorii de rând.. Ei nu ridică un deget ptr județul Caraș-Severin ( că sunt în opoziție sau la putere ) dar au.. logoree (diaree verbală). Alo tovule, banii💰 nu se împart ca la poker 😡😡.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei