5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

În Caraș-Severin, contoarele de curent vor fi citite de angajații de la Poștă

Acordurile-cadru semnate între Poșta Română și E-Distribuție Muntenia S.A. prevăd asigurarea serviciului de citire pentru contoarele consumatorilor casnici și micilor consumatori din regiunile: Muntenia – pentru București și județele Ilfov și Giurgiu, Banat pentru județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, dar și Dobrogea – pentru  județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea. Serviciile prestate de către operatorul național de servicii poștale vor fi asigurate pentru o perioadă de 24 de luni.

Poșta Română a fost desemnată câștigătoare în urma etapelor de licitație electronică, în fața altor șase companii concurente, specializate în prestarea acestui tip de servicii. Valoarea ofertată pentru cele trei acorduri-cadru este de 21.855.000 lei, fără TVA.

Sunt bucuros să anunț, astăzi, că, prin câștigarea unui contract de o asemenea anvergură, Poșta Română își confirmă, încă o dată, rolul de actor important în societatea românească, atunci când vine vorba de sprijinirea domeniilor esențiale, cum este și cel al distribuției de energie către populație.

spot_img

Faptul că angajații Poștei Române vor citi contoarele de energie electrică din fiecare gospodărie, în următorii doi ani, vine ca un lucru firesc, dacă ne gândim la posibilitățile de acoperire teritorială pe care o deținem prin rețeaua factorilor poștali, adevăratul capital al companiei noastre”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poşta Română.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Da , nouă ăstora’ de la gaz,energie electrică, poştă,firme de CURierat,telefonie ( inclusiv mobilă ) , TV prin cablu ş.a.m.d. ne face plăcere să ,,vă citim” în calitate de ,,colaboratori” direcți la SECU’.

  2. ✍️🇹🇷Vai de mama lor postași.. Nu le ajungea mersul pe picioare cu 15-25 kg /10ore zilnic..plus răspundere materială. Iar la salarii se vede la… conducere.. 😪😪

  3. Domnule v Ștefan un factor poștal are 1700 RON net salar și vă permiteți să faceți mișto de angajați, sunt numere de casă și branșamente în afara localității, salase și grajduri cine6merge acolo. NU suntem iobagi sausclavi la Posta

  4. „Acordurile-cadru semnate între Poșta Română și E-Distribuție Muntenia S.A. prevăd asigurarea serviciului de citire pentru … 21.855.000 lei, fără TVA.”

    Deci se va infecta cu „Delta” şi se va transmite pandemia prin Poşta Română, nu prin E-Distribuţie.
    O măsură bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei