fbpx
28 C
Reșița
vineri, 22 septembrie 23

Fibră optică de la Valea Timișului la Bolvașnița și Vârciorova

Primăria Bolvașnița, în colaborare cu o firmă de distribuție au căzut de comun acord să faciliteze introducerea fibrei optice în localitățile Bolvașnița și Vârciorova.

Noi ne-am angajat să săpăm șanțul și să introducem tubulatura, iar ei să aducă fibra optică până în cele două localități, iar apoi să facă distribuția la casele celor care vor să se aboneze la telefonie, internet și TV,” a explicat primarul comunei, Petru Mihăilescu.

„Am făcut recepția deja lucrării care aparținea de noi, respectiv șanțul. A fost o lucrare în regie proprie care e gata. Așteptăm să aducă fibra optică și să facă legătura de la Valea Timișului până la noi. După cum au promis cei de la firmă până la sărbătorile de iarnă vor reuși să facă și legăturile interiopare la cei care doresc să se aboneze.

E un mare câștig pentru noi, pentru că acum, dacă vrem să dăm un telefon, trebuie să umblăm pe dealuri după semnal“, a mai spus primarul comunei Bolvașnița.

Din păcate, marea nemulțumire a primarului și a locuitorilor din zonă rămâne Drumul Județean 608C care face legătura între Bolvașnița și Vîrciorova, un drum nu doar neasfaltat, dar plin de gropi, fără ca cei din Consiliul Județean sau de la Direcția Județeană de Drumuri Caraș-Severin să fi intervenit cu un minim de material.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei