5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

(FOTO) Lucrări edilitare la intrarea în orașul Bocșa, dinspre Timișoara

Încet dar sigur, Bocșa își schimbă fața în bine. În această perioadă s-au desfășurat mai multe lucrări de amenajare a trotuarelor, rigole și s-a decolmatat un pârâu pe strada Timișoara, la intrarea în orașul Bocșa dinspre Berzovia.

„Acolo e o zonă industrială și pentru că nu exista un trotuar, oamenii circulau pe carosabil“, a precizat Mirel Patriciu Pascu, primarul orașului Bocșa. „Am curățat rigolele pe o parte a drumului, iar pe cealaltă am făcut un trotuar astfel încât pietonii să circule în siguranță, pentru că e o zonă deosebit de aglomerată și periculoasă.

Tot în acea zonă am decolmatat un pârâu care ne crea probleme la fiecare ploaie mai sănătoasă. El trece pe sub drumul național și se varsă în Bârzava. La acea subtraversare am efectuat lucrări. Sunt reparații efectuate cu Secția de Gospodărire a orașului“ a explicat edilul orașului Bocșa.

spot_img

„Vreau să mai precizez că am lucrat, de asemenea, cu un subcontractant al firmei Aquacaraș și am verificat și aprobat lucrările de reparații pe care aceștia le execută în toate zonele care au fost sparte ca urmare a proiectelor de alimentare cu apă și canalizare“, a mai spus primarul Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei