fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Finanțări prin PNDL în comuna Buchin

Chiar dacă voci din rândul opoziției actuale din Parlamentul României acuză fraude masive în programele PNDL, finanțările prin intermediul acestora reprezintă șansa multor localități de reuși să crească nivelul de trai al comunităților. Este și cazul comunei Buchin unde, edilul Gheorghe Coilă a atras pentru comună mai multe finanțări prin aceste programe. Ce a reușit să realizeze?

La nivelul comunei Buchin am reușit să realizăm canalizarea în localitatea Poiana și să asfaltăm străzile în Poiana Timișului și în Poiana, toate prin programul PNDL2. Pe lângă aceste 3 lucrări aflate în execuție, mai avem patru proiecte pe Anghel Saligny. Este vorba de modernizarea aducțiunii de apă în localitatea Poiana, modernizarea DC13 între Buchin și Poiana și o modernizare de străzi între localitățile Poiana și Linderfeld.

De departe însă, cea mai importantă lucrare depusă pe Anghel Saligny, este cea de aducțiune de gaz metan la nivelul unui parteniat realizat între comunitățile Buchin, Bucoșnița, Bolvașnița și Brebu Nou“, a precizat edilul comunei Buchin.

spot_img

În cazul celor trei lucrări finanțate în prezent prin PNDL și aflate în lucru, stadiul de execuție este cuprins între 75 și 99%.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei