5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Fiți fericiți! Aveți ce-ați votat!

Am prieteni printre liberali și, văd, sunt cătrăniți rău, și nu pentru că a pierdut Orban și nici pentru că a câștigat un penal paranoic, bețiv și anost, ci pentru că nu au avut ce să aleagă, de unde să aleagă! Pentru că, zic ei, acolo în Top 100, se ajunge greu. Cu multe plecăciuni, recomandări, mite, compromisuri cu iz penal, pupat de cururi crețe și osanale ridicate până la Cer. Cui? Începând de la primul care te poate propune sau trece pe o listă de candidați oricât de puțin importantă ar fi, președintele de organizație.

Apoi următoarea listă, scrisă de mâna deputatului sau senatorului de pe zona ta. Și tot așa… Doar dacă ești umil, ascultător, respectuos și știi bine tabla împărțirii. Adică să fii pielea lupei! Căci așa le place lor ,,ajunșilor” trecuți și ei prin aceeași ,,sită a nonvalorilor”. Și, să ne înțelegem, pe drumul ăsta al Crucii, nu merg doar tinerii, viitori liberali de frunte, ci toți ,,candidații” de la toate partidele românești (includ aici și UDMR).

Prin urmare, nenorocirea abătută asupra liberalilor, să aleagă răul cel mai mic dintre două rele, se abate cam în aceeași perioadă și asupra USR PLUS și acuși asupra PSD ș.a. Răul însă pleacă de aici, de jos, de la noi, cei care grijulii îi periem reverul șefuțului care la rându-i îl perie pe-al șefului, șeful pe-a boss-ului, boss-ul pe-al Excelenței Sale ș.a.m.d.

spot_img

Că nu suntem mai buni unii ca ceilalți, cu carnete de partid sau fără, o spune viața, tot ce ni se întâmplă. Căci acei liberali care i-au huiduit pe Iohannis și Cîțu în timp ce unii, tot liberali, chiar voiau să-i asculte, vin de aici, dintre noi, aleșii noștri: consilieri, viceprimari și primari, președinți de consilii județene. Oglinda obștilor, ce altceva?

Știe Cîțu cine!

Noi, cei de pe margine, copiii de mingi, fraierii, populimea am asistat, până la Congres, la cele mai murdare și mârșave atacuri venite, de unde?, din interiorul Marelui PNL. Nu Ciolacu, nu Ponta, nu Băsescu sau alți ,,turnători” de profesie i-au scos cazierul american lui Cîțu, ci ,,cineva” din interiorul PNL. Știe Cîțu cine! Pozele și filmulețele cu Orban în fel de fel de ipostaze, inclusiv când a urcat pe trotuar cu mașina lovind un copil și sunându-l pe Băsescu, președintele României în exercițiu, nu le-am căutat prin arhive noi, populimea și dușmanii de clasă, ci liberalii lui Cîțu.

L-am lăsat pe Iohannis la urmă. Despre care nu pot să spun decât atât: Fiți fericiți, voi, cei care l-ați votat! Aveți un președinte pe care îl meritați! Este ca voi, după chipul și asemănarea voastră!!

 

Mihai SPRÎNCEANĂ

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Corect, bine spus.Acum a rămas de umflat cifrele de covițați, minciuna și ura împotriva propriului popor ia din nou amploare,restricții aberante și neconstituționale, dictatura Arahatului și a slugilor acestuia se va întinde pas cu pas,abuzurile miliției se vor întoarce din nou că bineînțeles, șmecherii și golanii din politichia de tot shitul din România vor vinde,vor fura din nou iar noi prostanii și po-pulimea plătim taxe și impozite ca tâmpiții îmbogățindui pe jefuitorii țării mă rog ce a mai rămas din ea țară vai mama ei. . 🥶🥶🥶🥶🥶

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei