fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

(FOTO) 12 primari cărășeni, prezenți la întâlnirea anuală a Asociației Comunelor din România

În capitală se desfășoară zilele acestea întâlnirea anuală a Asociației Comunelor din România. Delegația județului Caraș-Severin este formată din 12 primari de la mai multe formațiuni politice: Nicolae Beg – președinte, comuna Marga, Nicolae Novăcescu – Cornereva, Adrian Stoicu – Bozovici, Alexandru Albu – Bănia, Sorin Blaga – Văliug, Ciurea Magdalena – Ramna, Ilie Boboescu – Coronini, Gheorghe Coilă – Buchin, Ilie Canea – Lăpușnicel, Petru Furdui – Berzasca, Remus Rof – Dognecea și Suru Vichentie – Bucoșnița.

„Am avut pe parcursul celor 4 zile întâlniri cu miniștri, secretari de stat, șefi de instituții deconcertate. Principala temă a discuțiilor a fost posibilitatea atragerii fondurilor europene și guvernamentale, pentru finalizarea proiectelor pe care comunitățile noastre vor să le implementeze“, a declarat pentru Reper24 primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu, prim-vicepreședintele Asociației Comunelor filiala Caraș-Severin.

Au fost acordate și mai multe premii, dintre care Ilie Canea – „Primar de 4 stele“ și Nicolae Novăcescu – „Premiul Zetea pentru promovarea produselor tradiționale“.

„În fiecare an ne întâlnim să discutăm principalele noastre probleme. Fiecare dintre noi are câte ceva de întrebat, de lămurit și asta pentru că toți derulăm proiecte pe PNRR, Anghel Saligny, Mediu. Aflăm chiar de la sursă câte ceva din ceea ce ne interesează, nu doar pe noi, ci pe toți primarii de comună din Caraș-Severin“, a mai precizat Nicolae Novăcescu.

La întâlnirea de anul acesta participă doar 350 de primari de comună din România, asta după ce anul trecut au fost prezenți peste 500. Dacă în alți ani la întâlnirea Asociației Comunelor din România participa și președintele țării, anul acesta Klaus Iohannis nu a fost prezent.

Dan AGACHE

 

 

2 COMENTARII

 1. Nicolae Novăcescu nu e ăla care stătea la cafele și țigări, la birtul din sat, în timpul programului ?
  Mai exact la Cornereva … E și filmare pe youtube, făcută de Harry Geană Florin.

 2. Oare cati dintre acesti primari sunt cinstiti?
  Comuna Cornereva, o comuna medievala fara utilitati publice si cu oameni in functii publice necinstiti, cu politisti care protejeaza acest primar?
  Un inspectorat de politie care apara acest necinstit?
  Cu bucatari care muncesc patriotic?
  Vatafule, vei avea mari surprize))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei