16.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

(FOTO) ADI Intercom deșeuri Caraș-Severin merge mai departe

Contestația depusă de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, prin care solicita dizolvarea actualului Consiliu de Administrație a societății ADI Intercom deșeuri, a fost respinsă de instanță.

„Romeo Dunca a solicitat anularea tuturor actelor semnate și a deciziilor adoptate de la alegerea mea în fruntea consiliului de administrație. Instanța a decis că toate acestea sunt legale și rămân în vigoare“, a precizat Remus Rof – președintele Consiliului de Administrație.

„Instanța i-a admis parțial cererea și a decis că trebuie organizate noi alegeri pentru Consiliul de Administrație. Așteptăm motivarea instanței și cu siguranță vom ataca cu recurs această decizie“, a mai declarat Remus Rof.

spot_img

În perioada de când a fost ales în această funcție, Remus Rof are mai multe realizări: „Am început să deschidem stațiile de transfer care au fost închise, Bozovici și Pojejena, unde avem și operator, licitația pentru Oțelu Roșu a fost deja publicată pe SEAP, am făcut pași importanți și pentru zona Reșița care este cea mai mare și cea mai greu de gestionat“.

„Relația mea cu directorul nostru Dani Borduz este una foarte bună și trebuie să recunosc că s-a implicat în buna administrare a stației care funcționează acum la întreaga capacitate. Sunt bucuros de asemenea că există operatori dornici să participe la licitații și ne-am dori ca pe fiecare stație să avem alt operator, pentru a nu crește prețurile exagerat“, a mai spus președintele ADI Intercom Deșeuri, Remus Rof.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei