fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

(FOTO) Administrația orașului Bocșa accelerează lucrările de asfaltare

Cu mai multe proiecte de asfaltare a carosabilului și a trotuarelor aflate în derulare, administrația locală din Bocșa accelerează lucrările pentru a finaliza cât mai multe străzi în această toamnă.

„Vrem să finalizăm contractul pe care îl avem cu Ministerul Dezvoltării prin PNDL2. În funcție de evoluția vremii, lucrăm pe străzile: Eminescu, Tata Oancea, Târnăveni, Horia, Cloșca. Avem și trotuare de finalizat și sper ca vremea să ne lase să terminăm ceea ce este început, astfel încât să nu rămână străzile desfundate pe timp de iarnă“, a declarat pentru Reper24, edilul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

spot_img

Primarul Bocșei a mai precizat că săptămâna trecută s-a încheiat asfaltarea unei parcări pentru locatarii din zona blocurilor de pe Aleea Trandafirilor. „Vom continua și anul viitor să identificăm în cartierul MFA, locuri în care să putem să amenajăm parcări pentru locatari“, a spus edilul.

O altă problematică aflată în atenția edilului Mirel Patriciu Pascu este desfundarea rigolelor, a canalelor pluviale, a gaigărelor: „Multe dintre acestea sunt înfundate de ani de zile și încercăm prin oamenii de la Primărie, dar și cu sprijinul pompierilor să desfundăm aceste conducte, pentru ca la începerea sezonului ploios să poată să preia apa și să nu creeze probleme locatarilor din acele zone. Am cumpărat grătare noi, am cimentat în jurul acestora, am pornit metodic și vom acționa pe rând în toate zonele cu probleme“, a mai adăugat primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei