fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

(FOTO) Bunătate, milostenie și colinde la spitalul reșițean

Spitalul Județean de Urgență din Reșița a primit ieri, în toate cele trei staționare, colindul Prea Sfințitului Lucian, Episcopul Caransebeșului și al corului Episcopiei.
Prețuire și toate gândurile bune celor care ne-au trecut pragul, glăsuind întru bucurie vestea Nașterii Mântuitorului, printr-un colind cu sufletul, în această perioadă de restriște fiind mereu alături de spital printr-un minunat colind al faptelor“, a spus managerul unității sanitare reșițene, Alina Stancovici.
PS Lucian a împărțit calendare și cadouri celor colindați, personalului medical din cele staționare, dar și copiiilor internați pe secția Pediatrie, unde a colindat în hol, fără a intra în saloane respectând astfel regulile pandemiei, dar fiind aproape de micuți prin darurile oferite prin intermediul personalului de pe Secție.
Colaborarea și sprijinul Episcopiei Caransebeșului va continua și anul viitor, P.S. Lucian manifestandu-și și azi deschiderea și sprijinul necondiționat în continuarea renovării la secțiile stationarului 2 al SJUR, după sfintele sărbători.
De precizat că în incinta staționarului 2 al unității sanitare din Reșița se efectuează lucrări de renovare prin donații și voluntariat, sens în care Penitenciarul din Timișoara a oferit forța de muncă în vederea sprijinirii acțiunii de renovare, astfel că persoanele private de libertate, custodiate de Penitenciarul din Timișoara, aflate în regimul deschis de executare a pedepsei și aflate la lucru în Spitalul Județean de Urgență din Reșița, au primit colindul și binecuvântarea Prea Sfintitului Lucian, Episcop al Caransebeșului, bucurându-se în egală măsură de atențiile oferite de Episcopia Caransebeșului“, a mai adăugat Alina Stancovici pentru cititorii Reper24.
Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei