fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

(FOTO) Cadoul administrației locale din Armeniș pentru credincioși

După doi ani în care a trebuit să stăm în case, să purtăm mască, să nu ne vedem cu prietenii ori cu cu rudele, după doi ani în care o participarea la Slujba de Duminică în biserică a devenit de multe ori iluzorie, după doi ani în care ne-am îngropat rudele, părinții, prietenii în saci negrii, fără pomană, fără o slujbă creștină, ci doar cu două vorbe rostite de un preot pe sub mască, lucrurile încep să revină la normal.

Ne aflăm în perioada premergătoare unei mari sărbători creștine, Sfintele Paști; patimile, răstignire și învierea Mântuitorului Isus Hristos. Suntem scăpați de restricțiile de tot felul de care am avut parte în ultimii doi ani și probabil în noaptea de Înviere, lăcașele de cult vor fi pline ochi de credincioși.

Pentru a marca așa cum se cuvine această sărbătoare, administrația locală din comuna Armeniș, Caraș-Severin, a pregătit o surpriză frumoasă credincioșilor:

„Am alocat bani din bugetul local pentru câteva lucrări de înfrumusețare a bisericii din comuna noastră. Am refăcut aleile, spațiile verzi, am realizat și un sistem de iluminat exterior al bisericii și sper să putem face o bucurie tuturor celor care vor trece pragul acestui lăcaș de cult în noaptea de Înviere și nu numai“, a declarat pentru Reper24 primarul comunei, Cristian Vela.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. ”Suntem scăpați de restricțiile de tot felul de care am avut parte …”

    Am scăpat de Vela și de melețienii lui.
    La început ne-a momit cu lumânări, apoi cu izolete.
    Veșnică pomenire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei