19.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

(FOTO) Copii fericiți în școlile din Slatina-Timiș

„Nu credeam că am să văd copii atât de fericiți în sălile de clasă“, a afirmat primarul comunei Slatina-Timiș, Gheorghe Roma. Bucuria celor mici vine pe de o parte din faptul că sunt prezenți față în față în acest an școlar, iar pe de altă parte datorită dotărilor în echipamente IT.

Administrația locală a comunei cărășene Slatina-Timiș a obținut o finanțare pentru dotarea elevilor și profesorilor din toate școlile de pe raza localității cu echipamente digitale. „Este o finanțare europeană în valoare de aproximativ 70 de mii de euro.

spot_img

S-au achiziționat echipamentele necesare și recent acestea au fost deja instalate. Este vorba de table inteligente, laptopuri, camere web absolut necesare activității educaționale, atât pentru învățământul cu prezență fizică, cât și în cazul în care elevii vor trebui să treacă în online, precum și tablete individuale pentru elevi“, a precizat primarul comunei Slatina-Timiș, Gheorghe Roma.

De această investiție beneficiază 180 de copii din școlile primare din Slatina-Timiș și Ilova și de la școala gimnazială din Slatina-Timiș, unde funcționează și o grădiniță pentru preșcolari.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei