18.7 C
Reșița
sâmbătă, 01 octombrie 22

Claudiu Dolot, la final de mandat! „Am reușit să mă țin de cuvânt și să îmi respect principiile”

Preşedintele ANPC, reșițeanul Claudiu Daniel Dolot, a fost eliberat din funcţie printr-o decizie a premierului interimar Florin Cîţu, potrivit unui ordin publicat joi seară în Monitorul Oficial. Dolot a fost numit în funție în luna februarie a acestui an, tot de Florin Cîțu. În locul său la conducerea ANPC a fost numit temporar Mihai Culeafa, vicepreședinte al instituției.

Mandatul meu de președinte al ANPC s-a încheiat.

Problemele sunt mereu după ușa biroului, iar oamenii de astăzi și de mâine trebuie să înțeleagă că din birou nu se observă lucrurile foarte clar, ci de pe teren, acolo unde trebuie să se alinieze normalității și cerințelor oamenilor.

spot_img

Așa mi-am construit întreaga carieră, prin foarte multă muncă și fiind într-un contact permanent cu oamenii.

Personal, consider că am învățat această lecție și că randamentul meu din fruntea ANPC a fost doar pentru a proteja consumatorii, dar mai ales pentru a le arăta respectul cuvenit.

Astăzi se încheie misiunea mea din fruntea ANPC, însă drumul meu către a construi un viitor mai bun continuă!

Pe timpul mandatului am desfășurat un adevărat maraton al campaniilor de informare, educare și prevenție, dar și foarte multe controale, pentru a ne asigura că drepturile consumatorilor sunt respectate.

Am reușit să mă țin de cuvânt și să îmi respect principiile, din prima zi de mandat și până la finalul acestuia.

În ANPC am întâlnit oameni extraordinari, sunt cei cu care am făcut echipă, care mi-au oferit încredere și au arătat totală deschidere.

Le mulțumesc pentru implicare și efortul depus, iar prețuirea mea pentru ei este una dincolo de cuvinte.

Funcțiile sunt trecătoare, dar cel mai important este ceea ce lași în urmă.

Protecția consumatorilor nu se negociază, sens în care doar acțiunile, însoțite de rezultate, contează!

Drumul meu continuă, animat de aceleași principii și valori care m-au format ca om.

Sunt convins că doar munca și faptele te recomandă, iar smerenia este o valoare pe care tot mai mulți ar trebui să o aibă”, a reacționat Claudiu Dolot, la aflarea veștii.

Senatorul Marcel Vela: „Îl felicit pe Claudiu pentru lucrurile bune făcute în ANPC”!

La rândul său, senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a ținut să îi mulțumească și să îl felicite pe Claudiu Dolot pentru activitatea depusă în fruntea ANPC.

„Așa cum se analizează și se negociază ministere, presupun că se discută și un algoritm pentru agențiile naționale, mai ales că nu a fost numit altcineva pe acestă funcție care a rămas vacantă.

Mandatele de ministru sau alte funcții de demnitar de stat  sunt foarte volatile, mai ales atunci când se stabilesc noi alianțe sau majorități parlamentare.

Vreau să-i mulțumesc lui Claudiu pentru mandat și să-l felicit pentru lucrurile bune făcute în ANPC!”, a precizat Marcel Vela.

În ultima perioada, ANPC s-a remarcat printr-o serie de acțiuni și amenzi aplicate pentru abateri legate de preţurile produselor aflate în promoţie sau de etichetarea acestora cu ocazia Black Friday. Anterior, ANPC a desfășurat numeroase controale în supermarketuri și centre comerciale.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Tot respectul pentru asemenea om, un mare bravo și o strângere puternică de mână. Dar asta este România. Vrei să faci treabă bună, fi sigur că îi încurci pe toți papagalii de șefi, patroni și maimuțoii care le cară bagajele și îi pupă în fund de dimineață până noaptea pe facebook și instagram. Așa este și cu omul nostru l-a deranjat pe Câțu Mâțu, patron de PNL, l-a rândul lui, Câțu a fost și el deranjat și de lichelele care conduc firmele gen Altex etc.,într-un cuvânt niște iude pline de ură și nesimtire, de lăcomie și foame de bani, tot timpul acești grobieni fiind puși pe făcut calcule cum să le iasă lor mai bine prețurile mincinoase de la rafturi. Lacomă e lumea asta iar corporatismul știe el mai bine cum să ne transforme în demoni ai finanțelor. Oricum respectabilă atitudinea omului, fără scandal, plânsete ține ștacheta sus. 🤝🤝👏👏

    • Dreptate aveți. Cand pnl se va dizolva precum PDL doar atunci se va face dreptate . Așa se plâng cei fără coloană vertebrală. Rușine domnule Claudiu și fi bărbat până la capăt dacă tot bocești ca o babă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei