22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Ați auzit, reșițeni?! Claudiu Dolot a fost demis de către premierul-demis, Florin Penal Cuțu!!

Aflat de doar 8 luni la conducerea ANPC, reșițeanul nostru i-a băgat în sperieți pe samsarii comerțului românesc și pe ,,apărătorii” lor din guwerner ori alte instituții ale statului care le protejează afacerile necurate și mizerabile pe care le desfășoară aici, în țara lui Iohannis-Papură.

Claudiu Dolot nu s-a lăsat îndoit de spate, a rămas vertical. Nu a răspuns comenzilor politice și doar și-a făcut datoria! Și a plătit…
Asta-i țara lui Iohannis, Cuțu et.co. ! Vai de mama noastră !

Acum să-i văd pe…patrioții cărășeni ! După perdea, fraților !…

spot_img

foto: bihon.ro

Mihai SPRÎNCEANĂ

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Bănățenii nu au fost niciodată pe placul celor de la putere. Carașul a fost mereu văzut cu alți ochi și pe vremea lui Ceaușescu și de 31de ani incoace de la lovitura de stat din ’89 față de alte zone și județe din țară, cu ochi răi am fost priviți și se știe de ce și pentru ce.

  2. Da, am auzit și nu mi-a căzut bine. Claudiu este un om de mare valoare. Victima unor mitici care ne conduc destinele. Cîțu o nulitate lipsită de merit ajuns în fruntea unui partid prin tot felul de aranjamente și sforării căruia nu-i pasă de calitatea vieții românilor și nici de oamenii de valoare pe care i-a avut acest partid! Miroase a colivă (de la Octavian) care nu o consumă nimeni, aici mai trebuia să intre Claudiu la control… sau poate e păstrată anume pt Cîțu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei