28.7 C
Reșița
marți, 05 iulie 22

(FOTO) De săptămâna viitoare va începe montarea aparaturii medicale la dispensarul din Armeniș

Amplasat într-o clădire renovată în totalitate, situată chiar în spatele Primăriei, dispensarul din Armeniș va fi dat în folosință la sfârșitul acestei luni sau cel târziu la începutul celei viitoare.

„Este vorba de scaunul dentar, EKG-ul, aparatura de fizioterapie și toate celelalte dotări ale noului dispensar. Pentru că e vorba de aparatură medicală, ea este adusă, montată și pusă în funcție de o echipă de specialiști ce aparțin de firma care a câștigat licitația, de ei depindem cu inaugurarea“, a declarat pentru Reper24, primarul comunei Armeniș, Cristian Vela.

spot_img

Firma a câștigat mai multe astfel de licitații în țară, iar echipele de montaj sunt foarte solicitate în această perioadă.

Referitor la alocările bugetare din fondul de rezervă al premierului, în care Armenișul a primit 400 de mii de lei, Cristian Vela a afirmat: „La câte proiecte avem în derulare în comuna Armeniș, mai aveam nevoie măcar încă o dată pe-atât. Sunt bani ce vor fi alocați pentru funcționare dar și pentru proiectele aflate în derulare, inclusiv pentru dispensarul uman, pentru asigurarea cofinanțărilor“.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei