fbpx
0.7 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

(FOTO) Fructe și legume donate nevoiașilor de elevii și profesorii de la „Arte”

De doi ani, „Mâinile Bucurie” se întind neobosite către cei în neajunsuri, campania inițiată de inimoșii tineri de la ATOR Banatul de Munte reușind să deschidă și alte inimi dornice să se alăture acestui demers umanitar.

În acest context, aproximativ 100 de kilograme de legume și fructe au fost împărțite familiilor cu posibilități financiare reduse, din mai multe localități ale județului.

Fructele și legumele au fost donate asociației noastre de către Liceul de Arte Sabin Păuța Reșița, în cadrul campaniei naționale „Saptămâna legumelor și a fructelor donate”, ediția 2022.

spot_img

Acțiunea este parte a parteneriatului educațional încheiat între organizația noastră și Liceul de Arte din Reșița, fiind, totodată, parte a campaniei umanitare „Mâinile Bucuriei”, derulată de ATOR Banatul de Munte în sprijinul categoriilor sociale defavorizate din Caraș-Severin.

Împreună putem face mult bine!”, a precizat părintele Mihai Ciucur coordonatorul campaniei.

Campania Socială „Săptămâna fructelor și legumelor donate” s-a desfășurat în perioada 21-25 noiembrie 2022 și la ea au participat elevi și cadre didactice de la Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”În acest context, aproximativ 100 de kilograme de legume și fructe au fost împărțite familiilor cu posibilități financiare reduse …”

    Un gest frumos, în vremurile astea!

    Totuși, prin 2Cor.10:18 scrie că: ”… nu cine se lauda singur va fi primit …” (”dovedit bun”). Eroare de traducere, de fotografie sau de laudă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei