fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

(FOTO) În baza parteneriatului cu Biserica Ortodoxă, Primăria Bocșa a acționat în toate cimitirele orașului

Între administrația locală a orașului Bocșa și Biserica Ortodoxă există un parteneriat în baza căruia în acest an centenar s-a acționat pentru curățarea, igienizarea și amenajarea tuturor cimitirelor din oraș.

„Am sprijinit toate cimitirele din oraș: cel din Bocșa Montană, din Vasiova, Gheorghe Vucu, cel de pe strada 8 Martie. Am cosit vegetația, am defrișat și am amenajat parcări la toate aceste cimitire“, a declarat primarul Mirel Patriciu Pascu.

Pentru că se apropie și Ziua Morților, pot să afirm că toate cimitirele sunt pregătite pentru această sărbătoare ortodoxă. Era nevoie și de amenajarea unor noi locuri de parcare în zona cimitirelor, în special la cel de pe Gheorghe Vucu, pentru că a crescut și numărul înmormântărilor în această perioadă de pandemie“, a mai precizat primarul orașului Bocșa.

Photoset not found

Mirel Patriciu Pascu a mai afirmat că în acest moment există locuri de veci suficiente în cimitirele din orașul Bocșa.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

  1. Lăudabilă acțiunea, este o surpriză plăcută că primăria se implică şi la cimitirele din oraş, cu o mică/ mare rugăminte DACA este posibil pe viitor să se ocupe şi de drumurile de acces spre cimitire, cunosc cazul drumului spre cimitirele din Bocşa Montană şi Vasiova.La celelalte, nu cunosc! Mulțumesc dacă sunt luată în considerate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei