fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

(FOTO) La Bocșa este premiată fidelitatea!

Pentru prima dată, în orașul Bocșa s-a luat decizia ca persoanele cu o căsnicie durabilă să fie premiate! 97 de cupluri cu o  căsnicie neîntreruptă de 50 de ani, au fost premiate cu o diplomă de fidelitate.

„Pentru cei cu o căsnicie de peste 50 de ani, trăită cu drag și respect reciproc, am oferit un trandafir și un plic în care s-a regăsit suma de 1.000 lei. Am inițiat acest proiect cu gândul la seniorii noștri, în semn de respect și gratitudine pentru munca lor de-o viață în orașul Bocșa și pentru modelul de căsnicie oferit tinerilor“, a afirmat primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

spot_img

Cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local, a fost organizat un eveniment cultural-festiv la care au fost invitate să participe cuplurile premiate. Însă, nu toate familiile au putut fi prezente la acest eveniment. Pentru a primi premiul în siguranță, edilul s-a deplasat personal la domiciliul fiecărei familii premiate, nu mai puțin de 52 de cupluri, pentru a le oferi diploma, trandafirul, banii și alese felicitări.

„A fost o acțiune inedită pentru mine și echipa mea, dar, în același timp, a fost o satisfacție că am putut felicita și bucura atâția oameni“, a mai spus primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Proiectul va continua și în anul 2023, când vor fi felicitate alte cupluri care vor sărbători peste 50 de ani de căsnicie.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei