28.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

(FOTO) Lucrările de modernizare a drumurilor din Constantin Daicoviciu se apropie de final!

Peste 9 kilometri de drumuri din comuna cărășeană Constantin Daicoviciu au fost cuprinse într-un amplu proiect de modernizare, lucrările aflându-se pe ultima sută de metri.

Denumit „Modernizare străzi și drumuri comunale în comuna Constantin Daicoviciu”, proiectul de investiție se ridică la aproape un milion de euro.

Dacă în localitatea Peștere, drumurile cuprinse în acest proiect au fost finalizate în 2020, în satul Maciova lucrările de asfaltare au fost realizate într-un procent de 90%. Reprezentanții administrației locale afirmă că în această localitate a mai rămas de modernizat o singură stradă, asfaltarea fiind oprită din cauza întârzierii lucrărilor la rețeaua de canalizare. Tot aici lucrările la rețeaua de canalizare sunt finalizate în proporție de 80%.

spot_img

La Maciova, lucrările de asfaltare au început după ce s-au finalizat cele de apă și canalizare pentru că altfel constructorul ar fi fost nevoit să distrugă asfaltul nou.

În acest moment se derulează lucrări și la drumurile din Mâtnicu Mare, dar acestea vor fi probabil întrerupte din cauza condițiilor de iarnă și reluate în primăvară.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei